Ukategorisert

Summer Time 🌞

Disa kujtime nga pasionet e një kohë plotë ide dhe kreativitet. Kjo është një pune dore e bërë prej letre ose siç quhet PAPER FLOWER

Knitting of the Day

3. Knitting of the Day

Ky është një jelek fëmijësh me modelin gershet vetëm në pjesën përpara. E nisa me shumë dashuri dhe tani e mban veshur im bir. Eshte punuar bazuar mbi një model të gatshëm. Me shtiza 4 mm dhe me fije 4 mm prej pambuku. Gjithçka është një pasion I frymëzuar nga njerëzit e mi më të… Vazhdoni leximin e 3. Knitting of the Day

Knitting of the Day

2. Knitting of the Day

Projekti i rradhës që kam nisur është një punë me shtiza me një model të veçantë, për këtë arsye mendova që modelin e saj ta publikoja ne këtë rubrikë, për ta ruajtur të arshivuar si serinë e modeleve me shtiza që deshiroj të seleksionoj. Modeli i marr nga një pjesë e punuar edhe te "Hentesett-i"… Vazhdoni leximin e 2. Knitting of the Day

Crochet of the Day

7. Crochet of the Day

Sot trendet e fundit po drejtohen më shumë drejt aksesoreve artizanal. Disa aksesorë janë edhe në këtë foto. Janë punuar me grep 0,5mm dhe me fije pambuku me disa ngjyra apo nuanca. Për mua është një kënaqësi e madhe ti punoj ato, por do kisha shumë dëshirë që të gjithë aksesorë që unë vet përdorë… Vazhdoni leximin e 7. Crochet of the Day

Blog Awards

Real Neat Blog Award

Thank you so much for nominating us Dear Kitty. We were very happy to see the name on the list, thank you, thank you, this blogger has interesting content, please check the blog and give a follow https://dearkitty1.wordpress.com/ THANK YOU one more time. 🌺 The rules of this award are: Put the award logo on… Vazhdoni leximin e Real Neat Blog Award

Crochet of the Day

6. Crochet of the Day

Modeli i sotëm është një aksesorë për flokët. Punimi është me grep, punim njësh. Gjithsej janë punuar dy rrotullime punim njësh përreth zinxhirit të përbërë me 64 sythe. Është zgjedhur: një fije tekstili prej pambuku ngjyrë pjeprigrepi 3.5 mm Aksesorë për flokët Duke biseduar me miken time Edit, ajo më sygjerojë që këtij postimit ti… Vazhdoni leximin e 6. Crochet of the Day

Crochet of the Day

5. Crochet of the Day

Shportë mes lulesh Shporta me lule, e quajta kështu këtë foto. Eshtë një pjesë e saj për të treguar modelin e punimit te saj. Rreshti 1: Formohet zinxhiri i përbërë nga pesëmbëdhjetë sytha. Rreshti 2: Ne rreshtin e parë kemi punim njësh në secilin nga sythat. Rreshti 3: Formoni 5 sythe zinxhir, 1 syth punim… Vazhdoni leximin e 5. Crochet of the Day

Knitting of the Day

1. Knitting of the Day

Një punim me shtiza 2.5 mm dhe një fije pambuku 3mm ngjyrë e kuqe me shkëlqim. Modeli i punimit quhet modeli gërshet. Projekti është një "mbrojtëse nga i nxehti" që mund të përdoret për gotën, kupën apo filxhanin tuaj. Ajo ju mbron nga i nxehti i çajit apo i kafes suaj të preferuar që mbahet… Vazhdoni leximin e 1. Knitting of the Day

knitting

Shtizat ”Art i Thurjes”

PUNA ME SHTIZA është një tjetër mënyrë e të thururit të fijes. Në punën me shtiza kërkohen të paktën dy shtiza për të bërë të mundur thurjen. Ato mund të përdoren për projekte të ndryshme dhe të madhësive të ndryshme. Në varësi të projektit zgjidhen edhe shtizat e nevojshme. Ato mund të jenë dy, pesë… Vazhdoni leximin e Shtizat ”Art i Thurjes”

Crochet of the Day

4. Crochet of the Day

Follow us ♥♥♥♥: Instagram Facebook YouTube