Crochet of the Day

1. Crochet of the Day

Crochet Pattern By "Lotus Hus" My new crochet pattern 🧚‍♀️ Instagram Në këtë postim dhe në të tjera që do të vijnë në ditët në vazhdim, do të sjellim modele të ndryshme të punimeve me grep dhe shtiza. Fotot do të tregojnë modele të shumëllojshme punimesh, të cilat mund të përdoren në projekte të ndryshme.… Vazhdoni leximin e 1. Crochet of the Day

crochet

Punimi dysh me grep

Për të kuptuar se si realizohet punimi dysh (dyfish) me grep ndiqni hapat që tregohen në fotot e mëposhtme dhe videon që kemi përgatitur për ju. Grep: dimensioni 4 mm Fija: 100% pambuk, trashësia 4 mm Ngjyra: gri   Hapi 1: Formojmë nyjen e parë në grep. Për këtë veprojmë në këtë mënyrë:Me gishtin e… Vazhdoni leximin e Punimi dysh me grep

crochet · knitting · Lotus Hus

“Si të lexojmë një etiketë?”

How to Read a Yarn Label for Beginners

crochet

Si lidhet filli në grep

Për të nisur nga puna me grep, së pari duhet të mësojmë si lidhet filli në grep, duke formuar kështu dhe sythin e parë. Për më shumë ndiqni videon mëposhtë. https://www.youtube.com/watch?v=3_fvTnsuKj0&t=2s Video shpjegon si realizohet YouTube Instagram Facebook

knitting

”Hentesett”-i

Deri kur provon të bësh diçka me duart e tua, nuk e ke imagjinuar asnjëherë kënaqësinë që do të marrësh pas kësaj. Kisha bërë një plan, të realizoja një dëshirë. Dy ishin ndjesitë që kisha: besim dhe këmgulje. Por si një çekan në kokë më rrinin mijra pikëpyetje dhe qindra supozime, "po sikur mos të… Vazhdoni leximin e ”Hentesett”-i

Gjuhë të huaja

Si të mësojmë më shpejt një gjuhë të huaj?

https://wp.me/paNTkk-5v

Lotus Hus

Pse “Lotus Hus”?

https://wp.me/paNTkk-3p

crochet

Punim njësh, i thjeshtë me grep

Për të kuptuar se si realizohet punimi njësh, i thjeshtë me grep ndiqni hapat që tregohen në fotot e mëposhtme dhe videon që kemi përgatitur për ju. Punimi i thjeshtë (njësh) me grep Grep: dimensioni 4 mmFija: 100% pambuk, trashësia 4 mmNgjyra: e verdhë Hapi 1: Formojmë nyjen e parë në grep. Për këtë veprojmë… Vazhdoni leximin e Punim njësh, i thjeshtë me grep

crochet

Të Mësojmë Të Punojmë Me Grep

Gjithçka që do të keni nevojë të dini për punën me grep duke filluar që nga hapat e parë bazë të punës, mjetet e nevojshme dhe shumë informacione mjaft interesante do t'i gjeni në Lotus Hus. Puna me grep është një aftësi që kushdo mund ta mësoj, veçanërisht vajzat apo femrat që në përgjithësi janë… Vazhdoni leximin e Të Mësojmë Të Punojmë Me Grep

Gjuhë të huaja

Si të mësojmë më shpejt një gjuhë të huaj?

Përshëndetje miq, Mendova të postoj një shkrim përsa i përket pasionit tim për gjuhët e huaja. Sigurisht njoh njerëz që flasin vërtet shumë gjuhë të huaja, që i kanë mësuar në kohë rekord, dhe që mund të japin këshilla shumë herë më të mira se unë. Për fatin tim jo të mirë, kujtesa ime nuk… Vazhdoni leximin e Si të mësojmë më shpejt një gjuhë të huaj?