Blog Awards

Real Neat Blog Award

Thank you so much for nominating us Dear Kitty. We were very happy to see the name on the list, thank you, thank you, this blogger has interesting content, please check the blog and give a follow https://dearkitty1.wordpress.com/ THANK YOU one more time. 🌺 The rules of this award are: Put the award logo on… Vazhdoni leximin e Real Neat Blog Award

Crochet of the Day

6. Crochet of the Day

Modeli i sotëm është një aksesorë për flokët. Punimi është me grep, punim njësh. Gjithsej janë punuar dy rrotullime punim njësh përreth zinxhirit të përbërë me 64 sythe. Është zgjedhur: një fije tekstili prej pambuku ngjyrë pjeprigrepi 3.5 mm Aksesorë për flokët Duke biseduar me miken time Edit, ajo më sygjerojë që këtij postimit ti… Vazhdoni leximin e 6. Crochet of the Day

Crochet of the Day

5. Crochet of the Day

Shportë mes lulesh Shporta me lule, e quajta kështu këtë foto. Eshtë një pjesë e saj për të treguar modelin e punimit te saj. Rreshti 1: Formohet zinxhiri i përbërë nga pesëmbëdhjetë sytha. Rreshti 2: Ne rreshtin e parë kemi punim njësh në secilin nga sythat. Rreshti 3: Formoni 5 sythe zinxhir, 1 syth punim… Vazhdoni leximin e 5. Crochet of the Day

Knitting of the Day

1. Knitting of the Day

Një punim me shtiza 2.5 mm dhe një fije pambuku 3mm ngjyrë e kuqe me shkëlqim. Modeli i punimit quhet modeli gërshet. Projekti është një "mbrojtëse nga i nxehti" që mund të përdoret për gotën, kupën apo filxhanin tuaj. Ajo ju mbron nga i nxehti i çajit apo i kafes suaj të preferuar që mbahet… Vazhdoni leximin e 1. Knitting of the Day

knitting

Shtizat ”Art i Thurjes”

PUNA ME SHTIZA është një tjetër mënyrë e të thururit të fijes. Në punën me shtiza kërkohen të paktën dy shtiza për të bërë të mundur thurjen. Ato mund të përdoren për projekte të ndryshme dhe të madhësive të ndryshme. Në varësi të projektit zgjidhen edhe shtizat e nevojshme. Ato mund të jenë dy, pesë… Vazhdoni leximin e Shtizat ”Art i Thurjes”

Crochet of the Day

4. Crochet of the Day

Follow us ♥♥♥♥: Instagram Facebook YouTube

crochet

Unaza Magjike “Magic Ring”

Quhet unazë magjike "Magic Ring" dhe përdoret zakonisht kur punon me grep kukulla për fëmijë, amigurumi, lule ose kapele etj. Unaza magjike, e quajtur kështu, në fillim duket pak e vështirë, por me pak praktikë arrihet të realizohet shumë lehtë. Duke e treguar nëpërmjet hapave që do shpjegojmë, shpresojmë se do tju vijmë në ndihë… Vazhdoni leximin e Unaza Magjike “Magic Ring”

Crochet of the Day

3. Crochet of the Day

Natyrë, pranëverë, ngjyra - Nature, spring, colors In every walk with nature one receives far more he seeks. So adopt the pace of nature, her secret is patience. 🌱🌼🌺 Spring! SPRING is a lovely reminder of how beautiful change can truly be. Can words describe the fragrance of the very breath of spring? I prefer… Vazhdoni leximin e 3. Crochet of the Day

Crochet of the Day

2. Crochet of the Day

Thur Një Zemer "Crochet Heart Pattern" When you need a little love, this crochet heart pattern is just the thing. ♡LOVE ♡Ky është një punim i thjeshtë njësh i realizuar me grep. Për ti dhënë formën e zemrës në sythat respektiv, janë bërë tre marrje me grep për të njëjtin syth.Shumë dashuri për të gjithë ndjekësit tanë. Follow… Vazhdoni leximin e 2. Crochet of the Day