Ukategorisert

Summer Time 🌞

Disa kujtime nga pasionet e një kohë plotë ide dhe kreativitet. Kjo është një pune dore e bërë prej letre ose siç quhet PAPER FLOWER

Knitting of the Day

3. Knitting of the Day

Ky është një jelek fëmijësh me modelin gershet vetëm në pjesën përpara. E nisa me shumë dashuri dhe tani e mban veshur im bir. Eshte punuar bazuar mbi një model të gatshëm. Me shtiza 4 mm dhe me fije 4 mm prej pambuku. Gjithçka është një pasion I frymëzuar nga njerëzit e mi më të… Vazhdoni leximin e 3. Knitting of the Day

Knitting of the Day

2. Knitting of the Day

Projekti i rradhës që kam nisur është një punë me shtiza me një model të veçantë, për këtë arsye mendova që modelin e saj ta publikoja ne këtë rubrikë, për ta ruajtur të arshivuar si serinë e modeleve me shtiza që deshiroj të seleksionoj. Modeli i marr nga një pjesë e punuar edhe te "Hentesett-i"… Vazhdoni leximin e 2. Knitting of the Day

Crochet of the Day

7. Crochet of the Day

Sot trendet e fundit po drejtohen më shumë drejt aksesoreve artizanal. Disa aksesorë janë edhe në këtë foto. Janë punuar me grep 0,5mm dhe me fije pambuku me disa ngjyra apo nuanca. Për mua është një kënaqësi e madhe ti punoj ato, por do kisha shumë dëshirë që të gjithë aksesorë që unë vet përdorë… Vazhdoni leximin e 7. Crochet of the Day