Crochet of the Day

7. Crochet of the Day

Sot trendet e fundit po drejtohen më shumë drejt aksesoreve artizanal. Disa aksesorë janë edhe në këtë foto. Janë punuar me grep 0,5mm dhe me fije pambuku me disa ngjyra apo nuanca. Për mua është një kënaqësi e madhe ti punoj ato, por do kisha shumë dëshirë që të gjithë aksesorë që unë vet përdorë… Vazhdoni leximin e 7. Crochet of the Day

Crochet of the Day

6. Crochet of the Day

Modeli i sotëm është një aksesorë për flokët. Punimi është me grep, punim njësh. Gjithsej janë punuar dy rrotullime punim njësh përreth zinxhirit të përbërë me 64 sythe. Është zgjedhur: një fije tekstili prej pambuku ngjyrë pjeprigrepi 3.5 mm Aksesorë për flokët Duke biseduar me miken time Edit, ajo më sygjerojë që këtij postimit ti… Vazhdoni leximin e 6. Crochet of the Day

Crochet of the Day

5. Crochet of the Day

Shportë mes lulesh Shporta me lule, e quajta kështu këtë foto. Eshtë një pjesë e saj për të treguar modelin e punimit te saj. Rreshti 1: Formohet zinxhiri i përbërë nga pesëmbëdhjetë sytha. Rreshti 2: Ne rreshtin e parë kemi punim njësh në secilin nga sythat. Rreshti 3: Formoni 5 sythe zinxhir, 1 syth punim… Vazhdoni leximin e 5. Crochet of the Day

Crochet of the Day

4. Crochet of the Day

Follow us ♥♥♥♥: Instagram Facebook YouTube

Crochet of the Day

3. Crochet of the Day

Natyrë, pranëverë, ngjyra - Nature, spring, colors In every walk with nature one receives far more he seeks. So adopt the pace of nature, her secret is patience. 🌱🌼🌺 Spring! SPRING is a lovely reminder of how beautiful change can truly be. Can words describe the fragrance of the very breath of spring? I prefer… Vazhdoni leximin e 3. Crochet of the Day

Crochet of the Day

2. Crochet of the Day

Thur Një Zemer "Crochet Heart Pattern" When you need a little love, this crochet heart pattern is just the thing. ♡LOVE ♡Ky është një punim i thjeshtë njësh i realizuar me grep. Për ti dhënë formën e zemrës në sythat respektiv, janë bërë tre marrje me grep për të njëjtin syth.Shumë dashuri për të gjithë ndjekësit tanë. Follow… Vazhdoni leximin e 2. Crochet of the Day

Crochet of the Day

1. Crochet of the Day

Crochet Pattern By "Lotus Hus" My new crochet pattern 🧚‍♀️ Instagram Në këtë postim dhe në të tjera që do të vijnë në ditët në vazhdim, do të sjellim modele të ndryshme të punimeve me grep dhe shtiza. Fotot do të tregojnë modele të shumëllojshme punimesh, të cilat mund të përdoren në projekte të ndryshme.… Vazhdoni leximin e 1. Crochet of the Day