Knitting of the Day

3. Knitting of the Day

Ky është një jelek fëmijësh me modelin gershet vetëm në pjesën përpara. E nisa me shumë dashuri dhe tani e mban veshur im bir. Eshte punuar bazuar mbi një model të gatshëm. Me shtiza 4 mm dhe me fije 4 mm prej pambuku. Gjithçka është një pasion I frymëzuar nga njerëzit e mi më të… Vazhdoni leximin e 3. Knitting of the Day

Knitting of the Day

2. Knitting of the Day

Projekti i rradhës që kam nisur është një punë me shtiza me një model të veçantë, për këtë arsye mendova që modelin e saj ta publikoja ne këtë rubrikë, për ta ruajtur të arshivuar si serinë e modeleve me shtiza që deshiroj të seleksionoj. Modeli i marr nga një pjesë e punuar edhe te "Hentesett-i"… Vazhdoni leximin e 2. Knitting of the Day

Knitting of the Day

1. Knitting of the Day

Një punim me shtiza 2.5 mm dhe një fije pambuku 3mm ngjyrë e kuqe me shkëlqim. Modeli i punimit quhet modeli gërshet. Projekti është një "mbrojtëse nga i nxehti" që mund të përdoret për gotën, kupën apo filxhanin tuaj. Ajo ju mbron nga i nxehti i çajit apo i kafes suaj të preferuar që mbahet… Vazhdoni leximin e 1. Knitting of the Day