crochet

Unaza Magjike “Magic Ring”

Quhet unazë magjike "Magic Ring" dhe përdoret zakonisht kur punon me grep kukulla për fëmijë, amigurumi, lule ose kapele etj. Unaza magjike, e quajtur kështu, në fillim duket pak e vështirë, por me pak praktikë arrihet të realizohet shumë lehtë. Duke e treguar nëpërmjet hapave që do shpjegojmë, shpresojmë se do tju vijmë në ndihë… Vazhdoni leximin e Unaza Magjike “Magic Ring”

Crochet of the Day

3. Crochet of the Day

Natyrë, pranëverë, ngjyra - Nature, spring, colors In every walk with nature one receives far more he seeks. So adopt the pace of nature, her secret is patience. 🌱🌼🌺 Spring! SPRING is a lovely reminder of how beautiful change can truly be. Can words describe the fragrance of the very breath of spring? I prefer… Vazhdoni leximin e 3. Crochet of the Day

Crochet of the Day

2. Crochet of the Day

Thur Një Zemer "Crochet Heart Pattern" When you need a little love, this crochet heart pattern is just the thing. ♡LOVE ♡Ky është një punim i thjeshtë njësh i realizuar me grep. Për ti dhënë formën e zemrës në sythat respektiv, janë bërë tre marrje me grep për të njëjtin syth.Shumë dashuri për të gjithë ndjekësit tanë. Follow… Vazhdoni leximin e 2. Crochet of the Day

Crochet of the Day

1. Crochet of the Day

Crochet Pattern By "Lotus Hus" My new crochet pattern 🧚‍♀️ Instagram Në këtë postim dhe në të tjera që do të vijnë në ditët në vazhdim, do të sjellim modele të ndryshme të punimeve me grep dhe shtiza. Fotot do të tregojnë modele të shumëllojshme punimesh, të cilat mund të përdoren në projekte të ndryshme.… Vazhdoni leximin e 1. Crochet of the Day

crochet

Punimi dysh me grep

Për të kuptuar se si realizohet punimi dysh (dyfish) me grep ndiqni hapat që tregohen në fotot e mëposhtme dhe videon që kemi përgatitur për ju. Grep: dimensioni 4 mm Fija: 100% pambuk, trashësia 4 mm Ngjyra: gri   Hapi 1: Formojmë nyjen e parë në grep. Për këtë veprojmë në këtë mënyrë:Me gishtin e… Vazhdoni leximin e Punimi dysh me grep

crochet · knitting · Lotus Hus

“Si të lexojmë një etiketë?”

How to Read a Yarn Label for Beginners

crochet

Si lidhet filli në grep

Për të nisur nga puna me grep, së pari duhet të mësojmë si lidhet filli në grep, duke formuar kështu dhe sythin e parë. Për më shumë ndiqni videon mëposhtë. https://www.youtube.com/watch?v=3_fvTnsuKj0&t=2s Video shpjegon si realizohet YouTube Instagram Facebook

knitting

”Hentesett”-i

Deri kur provon të bësh diçka me duart e tua, nuk e ke imagjinuar asnjëherë kënaqësinë që do të marrësh pas kësaj. Kisha bërë një plan, të realizoja një dëshirë. Dy ishin ndjesitë që kisha: besim dhe këmgulje. Por si një çekan në kokë më rrinin mijra pikëpyetje dhe qindra supozime, "po sikur mos të… Vazhdoni leximin e ”Hentesett”-i

Gjuhë të huaja

Si të mësojmë më shpejt një gjuhë të huaj?

https://wp.me/paNTkk-5v

Lotus Hus

Pse “Lotus Hus”?

https://wp.me/paNTkk-3p